Amenajari gradini si intretineri spatii verzi bucuresti si ilfov

Pro Gradina

Cu o experienta de peste 18 ani
in domeniu.

Oferim o gamă largă de servicii si furnizăm soluţii complete pentru toate cerinţele dumneavoastra de întreţinere şi amenajare a spatiului verde. Serviciile noastre de amenajare si intretinere spatii verzi se adreseaza si ansamblurilor de locuinţe, şcoli, grădinile, hotelurilor, zone publice deschise, blocuri de apartamente, birouri şi sedii centrale corporatiste.

Oferim servicii ca si parte construita in gradini potrivite pentru toate bugetele şi ne adaptam serviciile noastre la cerinţele dumneavoastră exacte. Alternativ, ne bucurăm să realizam proiecte unicat de comun acord. Oricare ar fi nevoile dumneavoastra de amenajare a spatiului verde şi întreţinere puteţi fi siguri că avem capacitatea şi resursele necesare pentru a furniza un serviciu excelent de cost-eficiente, pe timp si buget.. Angajaţii noştri calificaţi sunt instruiţi pentru a opera o gamă largă de utilaje..Avem colaborari cu multe firme de constructii si arhitecti, arhitecti peisagisti etc..

Laurentiu Serbov , Designer & Owner

amenajari gradini si intretineri spatii verzi ilfov si bucuresti

Industrii Acoperite

Avem proiecte atat pentru persoane fizice cat si pentru corporatii si statiuni turistice

Despre noi

Putem proiecta soluţii inovatoare, rentabile, care sunt practice şi durabile. Dacă proiectul dumneavoastră este un imobil comercial sau industrial putem creea ceva cu un buget limitat şi cerinţe de întreţinere redusă, imaginea fiind crucială. Avem experienţă în crearea de parcaje auto, locuri de joaca, grădini şi parcuri de agrement. Avem competente in realizarea de pavaje, drenaje, bordurari, gazonare prin samanta si montaj rulouri gazon, sisteme de irigatii automatizate, sisteme de iluminat, spatii de joaca cu tartan turnat sau pavele din cauciuc. Serviciile de intretinere includ: Taiere iarba - frecvenţa depinde şi de utilizarea gazonului- fertilizare, scarificare şi reînsămânţare, plivitul, tăieri de formare si toaletari plante, plantare, fertilizare, controlul buruienilor etc. .. Nu este o surpriză faptul că un procent ridicat din lucrarile noastre sunt venite ca si recomandare de la clientii la care am lucrat. Munca noastră este ghidata de trei principii de bază: profesionalism, pasiune si calitate - care definesc exact abordarea noastră la fiecare loc de muncă.. Pentru a vizualiza cateva din lucrarile noastre, vizitaţi Galeria de proiecte finalizate. Toate serviciile noastre de planificare şi proiectare incep cu o consultatie. Ne întâlnim la locaţia dumneavoastră pentru a determina de comun accord cel mai bun plan. Consultarea iniţială are nevoie de evaluare - In aceasta faza vom revizui ce tipuri de lucruri sunt importante pentru gradina dv precum şi cum aveţi de gând să utilizaţi spaţiul. Obiectivul nostru este asigurarea că orice idei vom dezvolta în cele din urmă, sunt aliniate cu nevoile dumneavoastra. Noi vă ajutam să selectaţi plantele pentru gradina dv. Dupa ce am stabilit de comun acord designul gradinii, următorul pas este executia. Vom coordona toate aspectele legate de instalare pentru a ne asigura că totul continuă fără probleme şi in cel mai scurt timp. Atunci cand gradina ta are nevoie de unele întrețineri sau îmbunătățiri, puteti apela cu incredere la noi. Putem trimite o echipă de specialiști experimentați la locatie pentru a implementa cele mai bune servicii. Important! Vă rugăm să rețineți că cheltuielile se vor baza pe tipul de materiale și lucrări care sunt incluse în proiectul dumneavoastră, precum și de mărimea totală a grădinii dumneavoastră.

497+

Proiecte complete

1283

Clienti fericiti

911

Recomandari

13

Proiecte in derulare